Bedrövlig insats från Orsato som måste tappat bort gula kortet under första 30. Lazio skulle haft linan redan efter första halvlek! Vi skriver av den och blickar framåt! Onsdagens speltips kommer från Championship där det blivit dags för omång 46, sista rundan. Brentford ställs mot Barnsley och här finns väldigt viktiga poäng att plocka – BetBuilder testas!

 

 

Brentford:

Vi hittar Brentford på en tredje plats i tabellen, endast en poäng från tabelltvåan West Brom men åt andra sidan har man jagandes Fulham bakom sig med endast en poäng tillgodo. Väldigt tight och en vinst nu mot Barnsley är ett måste om man ska ha chansen för andraplatsen som skickar laget direkt till Premier League. Brentford kommer till matchen som som ligans tredje formstarkaste lag. Man har spelat ruskigt starkt senaste tiden och står med nio vinster på sina tio senaste matcher. Under dessa matcher har man bland annat spöat Arsenal i en vänskapsmatch och tabelltvåan West Brom.

Laget styrs av en fruktad trio – Watkins, Benrahma och Mbeumo. Tillsammans har dessa herrar gjort 57 mål. Ollie Watkins har chans på att vinna skytteligan och räkna med att han kommer göra allt för att gå om Mitrovic.

 

 

Barnsley:

Laget som ligger på fel sida – plats 23. Även fast chansen är liten till att överleva nedflyttning så finns den fortfarande men då krävs det en vinst ikväll. Man tog en behövlig vinst senast mot Nottingham och det krävs att man spelar lika bra och lite till nu när man möter Brentford som är ett ännu svårare motstånd. De fyra matcherna innan har tyvärr varit poängsnåla och man har bara lyckats få med sig två poäng. Formen är alltså inget vidare för Barnsley.

 

 

Speltips:

Klasskillnad mellan lagen som ligger på helt olika sidor i tabellen och som ikväll spelar om helt olika saker – uppflyttning till Premier League och undvika nedflyttning till League One. Klasskillnaden ska visas tydligt här och att Brentford står som klara favoriter är det inget snack om! Jag förväntar mig en match där Brentford trycker tillbaka Barnsley ordentligt och styr större delar av matchen. Flest hörnor och Över 1.5 Mål för Brentford testas! Bygget är skapat hos LeoVegas och betalar 1.79 – 2 units in!

 

 

Tabellställning:

 

 

Spelet: