Ett bortdömt mål för Skellefteå gjorde att vi blev av med vinsten och istället fick push på spelet. Tråkigt men en push är betydligt bättre än en förlust! Vi går in i en ny vecka där första reken hittas i fotbollsvärlden och i Måndagens enda match från FA Cup. Bournemouth gästas av Arsenal och jag har ett bra värde på matchen!

 

 

Bournemouth:

Till vardags spelar man i Premier League och vi får lägga blicken långt ner för att hitta Bournemouth i tabellen. Efter 24 matcher har man bara skrapat ihop 23 poäng och står nu på en av “kod röd platserna”, tredje sist. Man har förhoppningsvis med sig lite självförtroende inför mötet mot Arsenal när man under sin senaste match besegrade gästande Brighton med 3-1. Lite mål för laget var behövligt efter att ha blivit nollade i 2 raka matcher innan.

Joshua King verkar fortfarande ha problem med sin lårskada och ser ut att missa matchen ikväll, dock inte fått något bekräftat.

 

 

Arsenal:

Även här har man haft ett lite break från matcherna och senast man spelade var mot Chelsea i Londonderbyt. Trots ett tidigt rött kort och att man under stora delar av matchen blivit ordentligt tillbakatryckta så överraskande man med ett sent kvitteringsmål och fick där med sig en pinne. Att man dessutom saknade sin stjärna Aubameyang som avtjänade sin tredje och sista match efter avstängningen gör prestationen ännu mer imponerande. Krysslaget The Gunners hittar vi mitt i smeten i Premier League, på en 10:e plats. Arsenal gör en del mål framåt men har samtidigt under säsongen haft stora problem med sin defensiv.

 

 

Speltips:

Två svårbedömda lag som blandar och ger. Arsenal står absolut som favoriter när man möter ett bottenlag som Bournemouth. Men som sagt, båda lagen har en svag defensiv och därför är ett målspel av störst vikt. Jag tror på mål åt båda hållen och därför spelas Båda Lagen Gör Mål: JA till fina 1.71 hos Bethard.

 

 

Inbördes på Vitality Stadium:

 

Lycka till vid rygg!!