Speltips:

Fredagens NBA hämtas från Boston och det är Boston Celtics som tar emot formstarka Brooklyn Nets som gav oss pengar senast. Brooklyn Nets är något att räkna med i år och här ska det investeras återigen på att Nets vinner. Brooklyn Nets vinst.

 

Boston Celtics:

Laget gjorde en bra säsong som vanligt förra säsongen. Man åkte ut i semifinalen mot Miami Heat, där man tyvärr inte räckte till. Inför denna säsongen har man fått behålla de flesta spelare dock är just nu Kemba Walker skadad och kommer missa flera omgångar i början och han behövs för Boston! Boston förlora båda sina matcher i försäsongen och en av matcherna var mot just dagens motstånd Brooklyn. Jag tror inte man kommer räcka till denna dag heller. Brooklyn Nets med Irving och Durant är för bra. 

 

Brooklyn Nets:

Brooklyn är helt klart något att räkna med i år och med Durant och Irving i spetsen borde man ses som stora favoriter att ta hem NBA säsongen 2020/2021. Laget kommer senast med en lätt vinst mot Golden State Warriors och jag litar ännu en gång att man gör jobbet åt oss denna fredag.