Ryan Getzlaf gjorde jobbet under natten och skottspelet med för höga 2.00 satt utan problem. Det blev även en helt okej utdelning från alla andra NHL-matcher, 11 spel varav 7 spel slutade med vinst. Vi fortsätter med NHL under söndagskvällen när Boston Bruins ställs mot ett urstarkt San Jose Sharks. Timo Meier i fokus!

 

Timo Meier

Den talangfulle Schweizaren har verkligen rivstartat säsongen 2021/22. 25-åringen har plockat poäng under alla lagets fyra matcher. Med sina 7 poäng, 2 mål och 5 assist, är det inget snack om att Meier är het just nu. Tillsammans med lagkamraten Logan Couture är man inför kvällens match lagets hetaste spelare.

Timo Meier gör sin sjätte säsong i San Jose Sharks och har sedan draften varit en väldigt tongivande spelare i klubben. Ett namn värt att lägga på minnet!

 

Speltips

Enligt mig är spelbolagen helt fel ute när man sätter raka ettan till ett odds runt 1.85. Boston är utan tvekan ett av ligans bästa lag och även det bättre laget pappret jämfört med San Jose. Men formen hos gästerna måste man ta hänsyn till!

Jag föredrar sällan vinnarspel i NHL och även om det finns värde på San Jose så finns det ett spelval som är betydligt vassare!

Timo Meier är glödhet och öser in poäng. Spelvalet är självklart och söndagens speltips från NHL blir därför Timo Meier Över 0.5 Poäng till oddset 1.95!

LeoVegas har spelet och är spelbolaget som betalar bäst!