Tisdagen bjuder på ett riktigt intressant möte från Tyska Bundesliga när tabelltvåan Dortmund gästas av serieledarna Bayern. Ett toppmöte utöver de vanliga är att vänta! Jag är ute i god tid med den här reken då oddset på spelet lär droppa ju närmre matchdagen vi kommer.

 

 

Dortmund:

Efter 26 spelade matcher hittar vi laget på andraplatsen i Bundesliga, endast 4 poäng efter Bayern. Laget har en stabil rad som lyder 16-6-4 men det är på hemmaplan som man spelat allra bäst, faktum är att man är ligans bästa hemmalag. På hemmaplan har Dortmund raden 10-3-0 och galna målskillnaden 45:10! Den totala målskillnaden visar 72:33. Formen är klockren och man kommer till matchen mot Bayern som ligans näst formstarkaste lag, 5/5 matcher där man gjort 13 mål och bara släppt in ett! Den fenomenala supertalangen Erling Håland fortsätter att imponera! I Dortmunds derbykross senast tog det bara 29 minuter innan Håland nätade och noterades för sitt tionde mål i ligan.

 

 

Bayern:

Vi hittar giganten Bayern högst upp i Bundesliga. På lagets 26 matcher har man skrapat ihop 58 poäng och står med raden 18-4-4. Målskillnaden är snäppet vassare än Dortmunds, 75:26. Man kommer senast ifrån en bekväm bortavinst hos Union Berlin där man vann med 2-0. Formen är minst sagt god och man går som tåget! Lagets skyttekung toppar inte bara lagets utan även tabellen i hela Bundesliga. Jag pratar självklart om Robert Lewandowski som redan tryckt in galna 26 mål!

 

 

Speltips:

En sammandrabbning mellan ligans två bästa lag. Inget snack om att vi har en toppmatch framför oss där mycket ögongodis är att vänta. Både Bayern och Dortmund är två extremt offensiva lag och där båda har många duktiga profiler. En mållös match finns inte på karta utan här ska bara minst tre mål trilla in och minst ett mål från bägge lag. Därför spelas Båda Lagen Gör Mål + Över 2.5 Mål i matchen. Bethard erbjuder spelet och är de ställe i skrivande stund som betalar bäst, 1.58!

 

 

Spelet:

 

Lycka till vid rygg!!