Onsdagens speltips kommer från fotbollsvärlden och Italien. Här ska vi spana in landets högsta liga, Serie A och matchen på Stadio Renato Dall’Ara där Bologna tar emot Roma. Här finns det något som båda lagen har gemensamt, något man är förbannat bra på. Så bra att jag maxar unitskalan!

 

Allt stämmer

Det som klubbarna har gemensamt är att man båda är ruskigt hörnstarka! Faktum är att det inte finns ett enda lag i Serie A som har bättre hörnsiffror än Bologna och Roma. Efter 14 matcher står Bologna med hörnsnittet 6.29 och Roma med 6.71.

På hemmaplan är Bologna extra hörnstarka och med snittet 7.29 efter 7 hemmamatcher så finns det inget lag i hela Serie A som har bättre hörnsiffror på hemmaplan. Samma är det för Roma, fast på bortaplan. Roma är extra hörnstarka när det kommer till spel på bortaplan. Med överlägsna snittet 8.71 efter 7 bortamatcher är man ligans nummer ett när det kommer till hörnor på bortaplan.

 

Speltips

Känns som jag redan avslöjat mitt speltips vid det här laget! Hörnmarknaden är så klart i rampljuset och här lirar jag Över 9.5 Hörnor i matchen till för höga 1.66 hos Betsson. som har spelet till högst odds.

Att få 9.5-linan till ett så bra odds som 1.66 höjer spelvärdet ytterligare. Här stämmer allt och därför maxar jag, 5u in!