Senaste reken från Championship satt utan konstigheter och vi får tacka Wigan för den som stod för galna åtta mål! Onsdagens speltips hittar vi i Serie A där det blivit dags för omgång 33. Fokus ligger på matchen Bologna – Napoli – häng med!

 

 

Matchen:

Tabellsexan Napoli beger sig till Stadio Renato Dall'Ara under Onsdagen där tabelltian Bologna väntar. En viktig match för gästerna som i skrivande stund har ett svagt grepp om sjätteplatsen – kval för Europa League. Båda lagen kommer till matchen med en bra form. Bologna har bara tappat poäng i en match under de fem senaste och likaså är det för gästerna Napoli. Målsiffrorna skiljer något och det är Napoli som har de bättre – 52:43 medans Bologna står på 46:51.

 

 

Speltips:

Det börjar att dra ihop sig i ligan och ska man säkra någon plats är det hög tid att göra det nu! Napoli har endast två poäng tillgodo från tabellsjuan Milan men och andra sidan är man bara två poäng efter Roma som har femteplatsen. Sett till statistiken så skriker det målkalas när dessa lag möts och med tanke på läget i tabellen så är det utan tvekan det bästa spelvalet här. Att båda lagen gör mål är det inget snack om! Insatsen åker upp till 2 units och läggs på Båda Lagen Gör Mål: JA till fina 1.62 hos Betsson.

 

 

5 senaste:

 

Lycka till vid rygg!!