Bet Buildern senast tog sig tyvärr inte hela vägen. Hörnspelet satt men inte vinnarspelet på Manchester City. Bara att lyfta på hatten för Manchester United som imponerade stort och vann derbyt under söndagen. Vi stannar kvar i England där tisdagens speltips hittas fast i ligan under, Championship.

 

Blackburn

Vi hittar målkanonen Adam Armstrong och hans Blackburn på 15:e plats i tabellen. Armstrong som inte var med i truppen under lagets senaste match ser tyvärr ut att även missa tisdagens match mot Swansea på grund av skada, dock inte bekräftat.

Som 15:e laget i tabellen sticker man ut ordentligt när det kommer till målsiffrorna framåt jämfört med siffrorna hos grannlagen i tabellen. Man gör alltså en hel del mål framåt men tyvärr så tillåter man för mycket bakåt vilket är anledningen till varför man ligger där man ligger i tabellen. Målskillnaden är 48:39 efter 34 omgångar.

 

Swansea

Vi hittar Swansea högt upp i tabellen där man efter 33 omgångar kört in sig som tabelltrea. Endast 1 poäng efter tabelltvåan Watford som har en av uppflyttningsplatserna och fortsätter Swansea spela såhär så ser chanserna goda ut för spel i Premier League nästa säsong. Det imponerar nog fler än mig på hur duktiga Swansea är bakåt. Tillsammans med Watford är man ligans tightaste lag bakåt. Men är heller inte speciellt tokiga framåt, kanske inte så konstigt när man har Andre Ayew och Jamal Lowe i spetsen. Målskillnaden är 43:24 för Swansea.

 

Speltips

All respekt för Swanseas tighta försvar och att man inte släpper in mycket mål men ett målspel här väger fortfarande tyngst. Här har vi två målglada lag framåt med flera duktiga målgörare. Det är väldigt sällan då Blackburn blir nollade och det talar mycket för att man får in minst 1 boll mot Swansea under tisdagen. Swansea är det bättre laget och med tanke på att Blackburn släpper in en hel del mål så ska vi vänta oss minst 1 mål från Swansea men mycket goda förutsättningar till 2 bollar.

Sett till allt detta och den goda inbördesstatistiken så är valet självklart. Tisdagens speltips från Championship och Blackburn – Swansea blir därför Asian Goal Line Över 2 Mål.

Minst push här enligt mig och därför åker 4 units in!