Lördagens andra rek här på hemsidan för min del hittas i favoritliga i England – Championship. Det har blivit dags för omgång 4. Målstarka Blackburn får besök av Cardiff, valet är enkelt!

 

Matchen:

Blackburn kommer till lördagens hemmamatch med två imponerande resultat i bagaget. Senast besegrade man Derby på bortaplan när man vann med 4-0. Där innan vann man på hemmaplan mot gästande Wycombe. Även här spelade man ut sitt motstånd och vann enkelt med 5-0. Även fast motståndet på pappret inte är det bästa så är 9 mål fortfarande 9 mål och bevisar styrkan i offensiven. I spetsen hittar vi Adam Armstrong som i skrivande stund leder ligans skytteliga med 5 mål. Tätt efter honom Bradley Johnson med 3 fullträffar.

Cardiff kommer till lördagens match med raden 1-0-2 och senast en 2-1 förlust när man besökte tabelltvåan Reading. Än så länge har laget inte något som sticker ut, varken målskillnaden eller raden.

 

Speltips:

Råder inget tvivel om varför Blackburn står med det lägre oddset här. Den superformen på offensiven vi har fått se såhär i inledningen är iallafall inget jag lägger emot. Fortfarande tidigt på säsongen och därför är en spik lite för riskabelt. Jag garderar mig istället och här klickas Blackburn DNB (samma som Asian 0). Det betyder vinst om Blackburn vinner, pengarna tillbaka vid kryss och förlust om Cardiff plockar fullpott. 1.54 är oddset och erbjuds av Betsson som betalar bäst!

 

Tabellställning Championship inför omgång 4:

Tabellställning Championship 2020-10-02

 

Lycka till vid rygg!!