Helgen avslutas i Italien och Serie A där ligans nykomling Benevento får besök av ett starkt Roma. Sett till lagens siffror och att Luca Pairetto håller i pipan under söndagen så är ett kortspel ett måste!

 

Benevento:

Under förra säsongen spelade man i Serie B och efter en mycket fin säsong tog man klivet upp i Italiens bästa liga, Serie A. Med tanke på att man är nykomling i Serie A så tycker jag ändå att man gjort en bra säsong hittills. Med raden 6-6-10 så har man skrapat ihop 24 poäng och har lite marginal bort från nedflyttningsplatserna. Formen är verkligen inte bedrövlig för att vara Benevento och man står med 2 raka poängplock efter att ha kryssat mot både Sampdoria och Bologna senast.

 

Roma:

Målglada Roma står som tabelltrea efter sina 22 matcher. Efter att ha varit i Portugal under torsdagen och spelat 16-delsfinal i Europa League mot Braga så är man tillbaka i Italien för ligaspel. Matchen mot Braga vann men 2-0. Resultaten under de senaste ligamatcherna har varit godkända där flest matcher slutat med fullpott. Formen är alltså helt okej och man kommer självklart som klara favoriter till söndagens match mot Benevento.

 

Speltips:

Roma är som sagt klara favoriter att vinna denna men oddset strax runt 1.50 är inget som tilltalar mig, speciellt inte när det finns bättre värde på kortmarknaden. Mannen bakom pipan under söndagen är Luca Pairetto. Pairetto snittar 4.71 kort per match och här har vi en match med tydlig klasskillnad som gynnar kort. Benevento snittar 2.55 gula och Roma 2.32 gula. Därför klickas kortspelet Över 4.5 Kort i matchen till fina 1.75! Betway betalar bäst och 2 units investeras.

Inget konto hos Betway? Skapa ett hos Betway via knappen och få deras oddsbonus att rygga spelet med!

 

Lycka till vid rygg!!