Speltips:

Lördag, vi ska ta och bege oss mot efterlängtade Italienska Serie A där Benevento tar emot Juventus. Gästerna ses som stora favoriter denna match vilket man också ska vara. Juventus jagar Milan i ligan och här krävs det en vinst om man ska hänga på toppen i ligan. Vi spelar -1.5 Juventus, Bethard.

 

Benevento:

Efter 8 omgångar i Italienska serie a, kan vi konstatera att Benevento har 9 poäng och hittas på en 14e plats i ligan. Tror inte man kan begära mer för nykomlingarna och jag tror i slutet av ligan kommer man hittas i den nedre delen av tabellen. Framför hemmaklacken visar siffrorna en vinst, noll oavgjorda och tre förluster.

 

Juventus:

Juventus o andra sidan har inget lätt spelschema då man spela tidigare i veckan champions League. Trots den tuffa spelschemat har man klarar sig relativt bra i ligan. Vi hittar Juve på en 4e plats i ligan med 16 poäng. Just nu är man 4a poäng efter serieledarna Milan. Ska man inte låta gapet bli större där så krävs det en vinst mot nykomlingarna. Bättre trupp , erfarenhet och en Ronaldo som börjat komma i form ska det bara sluta i en Juve vinst. Frågan är bara hur stor vinsten blir?