Speltips:

Lördagens andra speltips hämtas från Italien och högsta ligan Serie A. Där mötet mellan Benevento – Atalanta faller mig i smaken. Här väljer jag sida och valet är ganska enkelt för mig. Vi spelar -1 Atalanta till fina 1.83 hos Betsson.

 

Benevento:

Nykomlingarna Benevento har gjort  bra säsong hittills då man är nykomling och hittas på en 10e plats i ligan. Jag trodde faktiskt att laget skulle hittas i den nedre delen av ligan vid denna tid på säsong men nej man har visat sig vara bättre än så.  Man har raden: 6-3-7 och målskillnad: 19:26. I  lördagensmatch möter man Atalanta som hittat formen och här lär nog uppgiften bli för svår för laget. Jag räknar med att man tar sin 8e förlust på lördag.

 

Atalanta:

Atalanta hittas på en 7e plats i ligan och har faktiskt inte övertygat särskilt mycket tills man slog Fiorentina i omgång 11 med 3-0. Efter det så har vi sett det gamla Atalanta med sin fina offensiva kvalitéer. Sen dess har man raden: 4-2-0 och målskillnad: 18:5 vilket är en galen siffra framåt och ett snitt på 3 mål framåt per match. målkungarna Muriel och Zapata hitta målet senaste matchen mot Parma och kommer va ett stort vapen mot Benevento. Utgångstips: 1-3.