Speltips

Söndagens speltips kommer från 8-delsfinal rundan mellan två offensiva lag Belgien – Portugal. Här är det två giganter som ska göra upp där Belgien är något favoriter. I just denna match har jag funnit ett maxbet och som jag kommer maxa med 10 units. Vi spelar Asian Totalt över 2 mål i matchen. Spelet betyder att vi förlorar om matchen slutar med 0-1 mål, pengarna tillbaka vid exakt 2 mål gjorda och allt över 2 mål blir vinst. Häng med nedan så förklarar jag varför detta är ett maxbet i mina ögon!

 

Belgien

Belgarna sluta på första plats i grupp B där man vann samtliga matcher. Laget gjorde 7 mål och det blir ett snitt framåt på 2.33 mål per match. Asian totalt över 2 mål satt i 2 av 3 i gruppspelet och pengarna tillbaka i 3e matchen mot Finland där man även fick ett offside mål bortdömt. Alltså har just detta spel aldrig gått förlorat för Belgien i turneringen. Lukaku har varit het med sina 3 mål i turneringen och jagar Ronaldo i toppen av skytteligan.

 

Portugal

Portugal hade en betydligt kämpigare väg till 8delen där man knep 3e platsen och blev turneringens bästa 3a. Inte konstigt kanske då gruppen kallades för dödensgrupp med Tyskland, Frankrike och Ungern. Portugal har hunnit med 7 baljor framåt där Ronaldo varit stekhet med 4 mål. Ett snitt framåt på 2.33 mål per match. Man har även haft det svårt bakåt i turneringen där man släppt in hela 6 mål och det blir ett snitt bakåt på 2 mål per match. Asian Totalt över 2 mål har suttit i samtliga matcher.