Båda mina speltips satt här på hemsidan under påsken. Stort Grattis!

 

Speltips:

Onsdagens speltips kommer från den spännande kvartsfinalen i Champions League mellan de två senaste finallagen Bayern MunchenParis Saint Germain. Två av kanske världens offensivaste lag ska nu mötas ännu en gång och jag tror vi kommer få se en riktigt underhållande match. Trots att dessa lag är så offensiva på pappret så kan jag inte blunda för linan Under 3.5 mål i matchen. Då PSG's senaste match mot Lille sluta 0-1 och även i Bayern's senaste match mot RB Leipzig sluta 1-0. Nu utan Robert Lewa som är skadad och gör i stort sett 70% av Bayerns alla mål, så tycker jag att spelvärdet ligger på just Under 3.5 mål.

 

Bayern Munchen:

Den tyskamaskinen fortsätter att leverera i den inhemska ligan där man toppar ligan med 64 poäng och 7 poäng före tabelltvåan RB Leipzig. Även utanför Tyskland har man levererat då man senast vann Champions League finalen mot just dagens motstånd och även tog man hem titeln som världens bästa klubblag. I Årets Champions League slog man senast ut Lazio med hela 6-2 i båda omgångarna och visar att man fortfarande är att räkna med. Bayern ska väl med all rätt va småfavoriter mot PSG igen, men nu när Lewa är skadad och missar båda omgångarna så tror jag helt plötsligt att det kommer bli mer öppet än vad man tror i denna kvartsfinal.

 

Paris Saint Germain:

PSG som har dominerat i Frankrike i flera säsonger har nu helt plötsligt fått det riktigt kämpigt att vinna ligan. Laget hittas på en andra plats och 3 poäng bakom ligaettan Lille, som man även förlora mot med 0-1 i helgen. Jag tycker att målproduktionen har stannat av lite mot de ”bättre lagen” och nu när man möter ett betydligt bättre motstånd som Bayern och dessutom på bortaplan tror jag absolut inte man gör mer än 1 mål.