Reken senast från Danska Superliga rättades med grönt och skrevs av till fina 1.61 – Grattis alla som tog rygg! Vi närmar oss helg där det bjuds på ett gäng matcher från Bundesliga. Fokus ligger på Leverkusen som gästas av giganten och serieledande Bayern. Valet är givet!

 

 

Matchen:

Tabellfemman Leverkusen får finbesök på Lördag när serieledande Bayern kommer till BayArena. Gästande Bayern står som klara favoriter sett till oddsen men enligt mig är sättningen fel. Leverkusen har spelat ruskigt starkt senaste tiden där man bara tappat poäng i 1 enda match på sina 10 senaste matcher. En bra match att vänta och ska Bayern åka hem med en fullpott så krävs det en bra insats från gänget. Sett till inbördes så har Bayern haft de tufft mot Leverkusen där man torskat de 2 senaste matcherna.

 

 

Speltips:

Ett handikappspel på Leverkusen är inte alls tokigt men som vanligt så plockar jag det bästa och därför står hörnmarknaden i rampljuset. Leverkusen är ett hörnstarkt lag och har en del riktigt fina siffror från de senaste matcherna. Att Leverkusen fixar linan Över 3.5 ska inte vara några problem. Hemmaplan är alltid en fördel, dock mindre nu utan publik. Man har även fixat linan med goda marginaler under de senaste matcherna. Bayern som är de bättre laget tar troligtvis ledningen och då kommer jagandet från Leverkusen. Valet är enkelt, Över 3.5 hörnor spelas på hemmalaget!

 

 

5 Senaste matcher för Leverkusen:


Lycka till vid rygg!!