Fredagens speltips hittas i hockeyvärlden och i KHL. Målstarka Bars Kazan gästas av Barys Nur-Sultan och såhär tänker jag kring matchen där ett vinnarspel klickas!

 

Matchen:

Det diffar ordentligt i tabellen gällande spelade matcher. Bars Kazan har redan hunnit med 17 medans Barys Nur-Sultan står på 11 spelade matcher. Sett till detta så kan vi inte jämföra tabellstatistiken som man vill.

Bars Kazan kommer till matchen med en fin form, likaså gör gästerna Barys. Båda med 3 vinster från sina 5 senaste matcher. Bars Kazan hänger med toppen och efter sina 17 omgångar står man på tredje platsen med raden 6-5-3-3, totalen 25 och målskillnaden 51:39. Med dessa målsiffror råder det inget tvivel om att man är ett av ligans just nu hetaste lag på offensiven.

Den 28-åriga anfallaren Stanislav Galiev fortsätter att plocka poäng för sin klubb och i skrivande stund har han tredje platsen i skytteligan – 16 poäng varav 7 mål och 9 assist.

Bars Kazan står som favoriter här till oddset strax under 2.00. Lagets starka hemmafacit och inbördesraden gör oddsen korrekt. Även fast Barys Nur-Sultan förlorat mer matcher än man vunnit senaste tiden, sett till de 10 senaste, så får man inte ta ifrån dem att dem spelat jämnt mot några av ligans bästa lag. Gästerna lär bjuda upp till match men inte tillräckligt för att vinna.

 

Speltips:

Här ligger fokuset på ett vinnarspel. Bars Kazan är bokstavligen galet starka här i Tatneft Arena. Ett hemmafacit som är svårt att sätta emot! På lagets 10 senaste hemmamatcher har man vunnit 8. Detta ihop med den magiska inbördesstatistiken när Barys gästat gör spelvalet enkelt här, rak etta klickas! Bäst odds hittar jag hos NordicBet som erbjuder 1.96.

 

Hemmais Bars Kazan:

 

Lycka till vid rygg!!