Fredagens speltips plockas från Engelska Championship och omgång 39. Vårt fokus ligger på två målglada lag, Barnsley som tar emot Reading hemma på Oakwell. Enligt mig sätter spelbolagen något för högt odds här!

 

Matchen

Grannar i tabellen där båda just nu har de två sista platserna till slutspelet för Championship. Det är Barnsley som sträcker på sig längst och med 2 poäng över Reading har man kört in sig som tabellfemma. Tabellsexan Reading är alltså tätt bakom och sett till senaste resultaten så närmar man sig Barnsley.

Två riktigt målglada lag som både gör mycket mål och släpper in mycket mål. Efter 38 omgångar står Barnsley med målskillnaden 49:42 och Reading 52:41. Ett gäng målkanoner i båda trupper men lagens vassaste vapen är ändå Cauley Woodrow 11 mål (Barnsley) och Lucas Joao 18 mål (Reading).

Formen är bäst hos hemmalaget Barnsley som tar emot Reading under fredagen som ligans fjärde formstarkaste lag.

 

Speltips

Både målsiffror och senaste matcher talar för en underhållande match. Att matchen slutar med minst 1-1 är det mycket som talar för och därför klickas Båda Lagen Gör Mål: JA till för höga 2.05. Spelet finns hos 10Bet som betalar bäst. Rygga via knappen och få ett gratisspel.