Säsongens första rek i finska hockeyligan LIIGA satt som ett smack. Vi lirade +1.5 på gästerna till generösa 1.70 och matchen slutade 3-3 – grattis till den! Fokus ligger på helgen där jag är ute i god tid med spelet som lär droppa. Utan tvekan helgens bästa spel från ligan sett till oddset och att vi får en gardering på köpet!

 

Barnsley

Laget som tillhör botten av tabellen efter sin usla start. På 4 spelade matcher har man fortfarande inte vunnit en enda men tack vare ett kryss har man 1 poäng i totalen. Raden är alltså 0-1-3. Målskillnaden är även den inget vidare och visar 1:5. Motståndet har varit blandat under dessa 4 omgångar, varken det bästa eller sämsta, mittenlag med andra ord. Luton, Reading, Coventry och Middlesbrough är lagen.

 

Bristol City

Ligans just nu hetaste lag efter 4 omgångar. Vi hittar Bristol City högst upp i nästan alla ligans tabeller. Tillsammans med tabelltvåan Reading är men lagen som tagit fullpott i alla sina matcher, raden är 4-0-0. Lika tjusig är målskillnaden som är på 8:2. Utöver ligamatcherna så har man även spelat riktigt starkt, både i EFL och i sin senaste vänskapsmatch. Tyvärr så slutade resan i EFL efter 16-delsfinalen mot Aston Villa efter att ha förlorat med 3-0. En helt klart “godkänd förlust” sett Aston Villas prestation i Premier League. 7-2 mot Liverpool säger en del.

 

Speltips

Att spelvärdet finns hos gästerna Bristol City är det inget snack om. Allt skriker bortavinst och minst kryss här. Att då få galna 1.90Bristol City 0 (samma som pengarna tillbaka vid oavgjort) är för mig obegripligt och här gör spelbolagen bort sig! Ett MAXBET? Inte långt ifrån men tyvärr inte riktigt. Vi måste ta hänsyn till Barnsley rad på hemmaplan där man bara förlorat i 3 på sina 10 senaste. Värdet är fortfarande stort och därför skickas 3 units in på asian handicap spelet Bristol City 0 hos LeoVegas.