Kortspelet senast hittade tyvärr inte hem och sett till matchen så var två kort alldeles för snålt av Cakir! Barcelona får en chans igen när det blivit dags för kvartsfinal i Champions League. Nu blir det tuffare motstånd än sist – Bayern väntar!

 

Matchen:

En kvartsfinal där två riktigt formstarka lag drabbar samman. Barcelona med endast en förlust på sina tio senaste matcher och Bayern med en ännu bättre form – obesegrade sedan i början av Januari. Det var långt ifrån igår dessa lag spelade emot varandra. Vi får gå tillbaka hela vägen till 2015 när lagen spelade semifinal i Champions League mot varandra. Barcelona drog det längsta strået och avancerade till finalen med slutsiffrorna 5-3.

Barcelona kommer från åttondelsfinalen där man spöade ut Napoli (4-2) och Bayern gick igenom efter besegrat Chelsea med stabila 7-1.

I skrivande stund saknas Dembele, Morer och Umtiti i Barcelona. På Bayerns skadelista hittar vi Coman och Pavard.

 

Speltips:

Två lag vars offensiver inte är att leka med. Även två lag som är duktiga vid hörnflaggan och speciellt Bayern som är ett av världens bästa hörnlag! Bayern kommer till matchen som favoriter men dumt att underskatta Messi och kompani. Svårt att välja sida och därför ger vi oss in på en Bet Builder istället. Att båda lagen gör mål och att matchen bjuder på en del hörnor är det bästa spelvalet jag kan hitta här och därför spelas Bet Buildern: Båda Lagen Gör Mål: JA + Över 7.5 hörnor i matchen till lovande 2.20! Både Barcelona och Bayern har gjort mål i 5/5 senaste matcher och spelat hörnlinan i 4/5 senaste. Bet Buildern klickas hos Betsson.

 

Spelet: