Speltips:

Bundesliga är äntligen igång igen och det bjöds på fina matcher i helgen. 4 av 5 speltips gick in för oss admins i Unknown Betting och det är så kul att va tillbaka igen! Redan nu laddar jag inför nästa helgs omgång och där jag har hittat ett kanonspel! Det är matchen mellan Borussia M'Gladbach – Leverkusen där jag synat spelet över 2.5 mål + blgm ja till fina 1.71 hos Bethard.

 

Borussia M'Gladbach:

Efter 26 omgångar hittar vi laget högt upp i ligan på en fin 3e plats med poängen 52. Laget är bara 3p bakom serieledarna Bayern Munchen som har en omgång mindre spelad. Jag tror det blir svårt att vinna ligan men en plats till avancemang till Champions League nästa säsongen är nog det man krigar för! Med bara 8 omgångar kvar av ligan är det otroligt viktigt med poäng i varje match. Senast igår hade man sin första match på månader, där gjorde man det riktigt bra och vann med hela 3-1 mot Frankfurt och visade att formen håller i sig även nu! Kollar vi på målfacit så har man gjort 52 mål på de 26 omgångarna, vilket gör att man har gjort 4e flest mål av alla lag och endast Bayern, Dortmund och Leipzig har lyckats gjort fler.

 

Bayer Leverkusen:

Leverkusen har ännu inte fått spela sin första match efter uppehållet då man har match på måndag mot ett svagt Bremen. Jag tror att formen kommer även här hänga i sig och en vinst lär man nog komma tillbaka till efter måndagens match är spelad. Efter 25 omgångar alltså en match mindre spelad än lördagens motstånd så hittar vi dem på en 5e plats i ligan med poängen 47, precis utanför avancemang till champions league. Leverkusen starta inte ligan något vidare i år och det tog fram till omgång 18 då man verkligen vakna till och spelat en grym fotboll! Bara förlorat 1 match på de 13 senaste! ( 3 Europa League matcher är inräknade).

 

Borussia M'Gladbach senaste hemmamatcher:

6 av 7 senaste har spelet gått in.

 

Bayer Leverkusen senaste bortamatcher:

6 av 7 senaste har spelet gått in.

 

Tabellen:

Bara 8-9 omgångar kvar och ni ser själva att det skiljer inte många poäng i toppen.

 

Spelet/Bethard: