Speltips:

Tisdagens speltips kommer från KHL som haft ett litet uppehåll pga Karjala Cup. Det är ett starkt hemmalag som tar emot ett lag i stor kris och jag ser spelvärde hos hemmalaget. Jag tror vi kommer se klasskillnad direkt från start och väljer att lira spelet Avangard Omsk vinnare period 1. Spelet finner du hos Comeon med oddset 1.83.

 

Avangard Omsk:

Är ett starkt hemmalag som jag nämnde ovan och har vunnit 13/15 senaste hemmamatcher. Oftast går man även ut starkt direkt från start och har haft en ledning i period 1 i 3 raka hemmamatcher och då mot ett bättre motstånd än vad man möter idag. Avangard är även ett av lagen i KHL som avlossar mest skott i period 1, så valet blev väldigt enkelt här. 

 

Sochi:

Ett lag i kris just nu som radar upp torskar och hittas på den näst sista platsen i Western Conference. Om inte detta vore nog så har man fått kicka två svenskar ur laget. Målvakten Joel Lassinantti har fått tackat för sig och även Marcus Nilsson efter man under presterat. Sochi släpper även in mest mål av alla lag i Western Conference. 

 

Spelet/ComeOn: