Måndagens speltips kommer från hockeyvärlden och ryska KHL. Endast en match från ligan under måndagen men det är inte vilken match som helst, nämligen toppmötet mellan Avangard Omsk och SKA St. Petersburg!

 

Matchen

Båda lagen kommer till måndagens match med en form som heter duga! Avangard står som tabelltvåa i formtabellen i Eastern och samma plats har även Petersburg fast på andra sidan, tabelltvåa i Western. Den fina formen grundar sig mycket i att målproduktion varit het hos båda lagen. Under de fem senaste matcherna står Avangard med målskillnaden 16:11 och Petersburg 21:12.

Matchen är utan tvekan en sevärd sådan och lära bjuda på mycket hockeygodis. Eftersom att det gäller två heta topplag så är matchen svårrekad när det kommer till vinnarspel, denna kan verkligen sluta hur som helst. Sett till lagens heta målproduktion så är det inget snack om att målmarknaden har spelvärdet!

 

Speltips

Mycket talar för att matchen slutar med ett gäng mål, inget överdrivet men minst fem puckar enligt mig. Både Avangard och Petersburg har spelat mållinan i 4/5 senaste matcher. Detta tillsammans med att lagen har flera duktiga målprofiler i spetsen räcker gott och väl för att ta ställning. Måndagens speltips blir Över 4.5 Mål i matchen och klickas hos Expekt till 1.77!

 

Expekt-banner