Spelbygget från Londonderbyt under torsdagen satt med marginal på båda spelen och matchbilden speglade reken väl. Formen fortsätter att stiga och vi har gjort riktigt fina siffror den senaste tiden, speciellt på live-fronten!

Helgen på ingång och som vanligt har den med sig ett härligt utbud. Fokus ligger på tyska Bundesliga och Wolfsburg som beger sig till WWK Arena, Augsburg.

 

Augsburg

Ett fallande Augsburg som inför lördagens match står som ligans näst formsvagaste lag. Likaså sjunker man även i tabellställningen där man i skrivande stund kört in sig på 13:e platsen. Med 11 mål bakåt under de 5 senaste omgångarna har man tillsammans med Hertha Berlin släppt in mest mål i ligan. Efter 19 omgångar har man målskillnaden 20:30.

 

Wolfsburg

Formstarka Wolfsburg fortsätter att spela starkt och man har nu klättrat upp till tredjeplatsen. Faktum är att man står som ligans tredje formstarkaste lag, 1 poäng efter giganten Bayern. Målkanonen Wout Weghorst har styrt offensiven riktigt bra den senaste tiden och tillsammans har man dundrat in 10 mål under de 5 senaste omgångarna. Totalen för Wolfsburg visar 30:19 och av dessa 30 mål framåt så har Mr. Weghorst noterats för hela 13 mål! 28-åringen som gör sina tredje säsong i klubben är överlägset hetast i klubben!

 

Speltips

Ett kallt Augsburg som läckt 11 mål bakåt under sina 5 senaste matcher kommer få det tufft när formstarka och offensiva Wolfsburg gästar under lördagen. Ett överspel på gästerna är ett måste och därför spelas Wolfsburg Över 1.5 till för höga 1.84 hos No Account Bet.

Rygga spelet hos No Account Bet och få en insättningsbonus, endast nya kunder.