Ännu en helg med fullspäckat schema, både i ishockey- och fotbollsvärlden. Tyska Bundesliga drog igång under förra lördagen och med en spelad omgång är det dags för omgång 2. Matchen i fokus under lördagen är Augsburg – Dortmund. Målrik match att vänta – spelvalet är solklart!

 

Matchen:

Augsburg får finbesök under lördagen när Dortmund står för motståndet. Båda lagen startade premiären med varsina vinster. Augsburg vann borta hos Union Berlin med 3-1 och Dortmund  seglade hem en enkel 3-0 vinst hemma mot Gladbach. Blir du förvånad om jag säger att Erling Haaland blev tvåmålsskytt under matchen?

Innan säsongstarten har lagen hunnit med ett gäng vänskapsmatcher och varsin inhemsk cupmatch, DFB Pokal.

Dortmund gästar WWK Arena som klara favoriter och visst ska man vinna här med Haaland i spetsen. Mycket talar för en målrik match där vi kan räkna med att Dortmund står för flest mål. Men att Augsburg förlorar med 0 mål på sin sida ser jag inte komma.

 

Speltips:

Målrik match att vänta där linan Över 2.5 mål bara ska passeras. Vikten väger tyngst hos Dortmund och här ska man plocka full pott men jag tror inte att man gör det genom att nolla Augsburg. Valet är enkelt, både sett till senaste matcher och den klockren inbördes. Här klickas Över 2.5 Mål + BLGM till fina 1.95 hos Bethard!

 

5 senaste:

 

Spelet:

 

Lycka till vid rygg!!