Speltips:

Torsdagen bjuds på ett fint möte från La Liga och det är Ath Bilbao som tar emot Sevilla. Här följer jag bortalaget matcher och går in på asian marknaden och skickar in 5 Units på spelet Över 2 mål i matchen. Spelet betyder att vi förlorar på 0 – 1 mål i matchen och får pengarna tillbaka vid exakt 2 mål och vinner vid allt över 2 mål. LeoVegas erbjuder bäst odds till 1.94 i skrivande stund.

 

Ath. Bilbao:

Den krigande mittenlaget Bilbao hittar vi på en 9e plats i ligan med poängen 48 och kämpar för en biljett till Europa Leagues gruppspel inför nästa säsong. Man ligger 5 poäng ifrån Getafe som har sista platsen till gruppspelet och bara 3p ifrån Sociedad som har kval platsen. Torsdagens match lär nog va full fart framåt fär laget då man nästan måste ta MINST 1p för att kunna utmana dessa två lag om de sista platserna. Laget får tyvärr klara sig utan sin bästa spelare Garcia med 13 fullträffar som är avstängd inför denna match.

 

Sevilla:

Sevilla hittar vi på en 4e plats i ligan som innebär en sista plats för cl gruppspel. Senast vann man hemma mot Eibar och nu kan man alltså spela något mer avslappnat då man ligger hela 6p före Villreal. Under säsongen i La Liga har Sevilla gjort 26 mål på de 17 bortamatcher man spelat. På bortaplan har Sevilla i genomsnitt släppt in 1,12 mål på de 17 bortamatcher man spelat. Sevilla har under säsongen i La Liga totalt gjort 49 mål i de 34 matcher som man har spelat. Det innebär att Sevilla har ett snitt på 1,44 gjorda mål i varje match. Under den gångna säsongen i ligan så har Sevilla släppt in totalt 33 mål. Detta innebär att Sevilla har ett målsnitt på 0,97 insläppta mål totalt under de 34 matcher som spelats under säsongen i La Liga. Lagets skyttekung Ocampos med 13 fullträffar är med i truppen.

 

Sevilla på bortaplan:

Spelet har blivit vinst 9 gånger, 3 gånger pengarna tillbaka och ingen förlust på de 12 senaste bortamatcherna för laget!

 

Spelet/LeoVegas:

Självklart finns spelet Över 1.5 mål till de lägre oddset om någon vill köra de men jag tycker de finns mer spelvärde i detta och isåfall får jag pengarna tillbaka vid exakt 2 mål.