Speltips:

Imorgon är det dags för mig att gå för 9 raka vinster här på hemsidan. Jag är ute efter att slå mitt rekord som är 14 raka singlar med oddset över 1.50, så häng med du också! Måndagens speltips är en Betbuilder som jag skapat för matchen Atalanta – Spal där hemmalaget ses som skyhöga favoriter vilket jag håller med om. Mitt spel blir: Atalanta vinst + över 3.5 hörnor för hemmalaget + över 1.5 kort för Spal till 1.62 hos Betsson.

 

Atalanta:

Det blå/svarta laget hittar vi på en 4e plats och här vill man MINST sluta på när ligan tar sitt slut. Det är en plats som innebär avancemang för Champions League nästa säsong. Då Roma ligger tätt bakom med samma poäng tror jag man kommer gå in extra hårt på måndag och ta en bekväm vinst mot ligans sämsta lag. Spal hittar vi på en sista plats i ligan. Senaste mötet mot Spal var på bortaplan där man dominera totalt i matchen. 42 – 58 i bollinnehav, 8 – 18 målchanser, 3 – 14 skott på mål och 2 – 10 i hörnor. Ja som ni ser själva spegla inte resultatet 2-3 matchbilden. Även fast man vann den matchen så borde man ha kunnat köra över Spal. Denna gång tror jag på det och bortalaget lär få försvara sig för att få med sig ett kryss därav hög press av Atalanta och hönor kommer att hagla. Tror även Spal spelarena får det svårt mot snabba tekniska spelare som Muriel och Gomez. Över 1.5 kort blir perfekt här.

 

Atalanta’s form på hemmaplan:

 

Spal’s form på bortaplan:

 

Senaste mötet: ( Atalanta hade bortaplan)

 

Spelet/Betsson:

Lycka till vid rygg och heja 9 raka.