Söndagens speltips kommer från PL där det bjuds på ett spännande Londonderby när Gunners tar emot Spurs hemma på Emirates Stadium! Sett till lagens tunga inledningen på säsongen så kommer detta att bli ett extra spännande möte, båda jagar vinst!

 

Matchen

Efter en knackig säsongstart för båda klubbarna så börjar siffrorna att ljusna, i alla fall för Arsenal. Klubben kommer till söndagens derby med två raka PL-vinster i bagaget. Vinsterna är dock inte mot några jätte motstånd utan lag som Burnley och Norwich. Lite upp till bevis om man är på väg tillbaka eller ej när Spurs gästar.

Tottenham har heller inte haft den bästa inledningen på säsongen men i alla fall något bättre än Arsenals. Den imponerande premiärmatchen, vinsten mot Manchester City, har följts upp av blandat resultat.

 

Speltips

Två lag med en matchande form där båda är desperata efter poäng. Jag tror på ett extra laddat Londonderby med jämna siffror. Eftersom att matchen verkligen kan sluta hur som helst så tycker jag att spelbolagen gör bort sig som sätter ett fint odds på X2.

Arsenal har absolut inte övertygat tillräckligt för att få oddset runt 2.00. Söndagens speltips från Norra Londonderbyt blir därför X2 och klickas hos Betsson till spelvärda 1.71!