Vi är redan tillbaka på vinnarspåret med två fräscha i bagaget! Reken från Bologna – Napoli hittade hem i andra halvek och likaså gjorde överspelet i matchen Sassuolo – Juventus, grattis alla! Helgen på ingång och vi tar emot den med en rek från semifinalen i FA-cupen – Arsenal – Manchester City nästa!

 

 

Matchen:

Semifinal i FA Cup och första semifinalen går av stapeln redan imorgon medans den andra, Manchester United – Chelsea spelas på söndag. Manchester City beger sig till Wembley Stadium som tunga favoriter även fast man saknar Aguero som fortfarande har problem med sin knäskada. Arsenal kommer till matchen med en vinst senast mot mästarna Liverpool. Även fast man spelade dåligt på flertalet fronter så lyckades man ändå vinna efter att tidigt parkerat bussen, matchen vanns med 2-1. Manchester City kommer till lördagens match med en relativt lik form sett till raden: 4-0-1. På dessa fem matcher har man gjort hela 16 mål, dock nollad i en och detta var borta hos Southampton.

Senast lagen drabbades samman var under omgång 28 i Premier League för exakt en månad sedan. Sterling och kompani styrde större delar av matchen och man vann komfortabelt med 3-0.

 

 

Speltips:

Att Manchester City står som klara favoriter är det inget snack om. Trots att Arsenal vann mot Liverpool senast så var det långt ifrån övertygande. City har krossat Arsenal i fem raka inbördes och jag ser inget som talar för att det bryts imorgon. Att City tar sig först till två mål blir därför lördagens speltips! Spelet klickas hos Betsson till 1.42!

 

 

5 Senaste:

 

 

Spelet:

 

Lycka till vid rygg!!