Monaco-reken blev en riktig jackpot. Monaco fixade överspelet med marginal och även sidospelet, Monaco + BLGM, till fina 3.75 bockades av med grönt. Vi tar oss vidare mot NHL där det bjuds på ett gäng härliga omgångar denna söndagskväll!

 

Matchen

Arizona Coyotes och Vegas Golden Knights går in på fjärde raka matchen mot varandra. Senast var det Coyotes som var hetast efter att ha vunnit med 5-2. Där innan Vegas som plockade båda. Vegas fortsätter att visa sig starka och efter sina 5 omgångar står man högst upp i West Division. En kombination av starka profiler och bra kemi i truppen skulle jag säga är anledning till varför man är så bra som man är. Vegas står som klara favoriter under kvällens match mot Coyotes och att man är favoriten här är det inget snack om. Dock något för tungt favoritskap av spelbolagen, sett till oddssättningen.

Med endast 2 mål under senaste omgången mot Coyotes så kan vi räkna med att det smäller in mer mål idag och framförallt när vi har med ett revanschsuget Vegas Golden Knights att göra!

 

Speltips

Ett vinnarspel på Vegas är inte dåligt men som jag var inne på så är oddsen för låga för att ha ett spelvärde. Fokus ligger istället på målmarknaden hos Vegas och vinner man matchen så bör man trycka in minst 3 puckar. Söndagens speltips från NHL blir därför Vegas Golden Knights Över 3 Mål (Notera ML och inte OT). Spelet klickas på Kambi hos William Hill.

Rygga spelet riskfritt hos William Hill genom knappen nedan, “Rygga spelet hos William Hill”.