UFC Fight Night blev väldigt lyckad då alla mina tre speltips satt enkelt och ett av dessa var även ett maxbet. Nu har jag återigen hittat ett nytt maxbet till helgens UFC!

 

ANTHONY SMITH:

Smith är en veteran inom MMA med ett record på 35-16-0 och att han endast är 33 år och gått så många matcher är helt galet. Smith mött allt och alla som tillhör världseliten, Jon Jones, Alexander Gustafsson, Glover Teixeira, Volkan Özdemir och många fler. Han har extremt mycket erfarenhet och kallas Lion Heart för en anledning, han ger aldrig upp. Smith är en väldigt komplett fighter med bra mark men framför allt så är hans strykning väldigt bra och teknisk.

 

RYAN SPANN:

Ryan är relativt ny i UFC då han debuterade 2018 och har sedan dess gått 6 matcher i organisationen. Ryans record är just nu 19-6-0 och har inte mött några tuffa namn, visst han har vunnit mot Sam Alvey som har mycket record men han är verkligen sluta och har 6 raka förluster. Ryans möte mot Anthony kommer bli hans absolut tuffaste match i karriären och det är hans första möte mot någon som är rankad top 10 i divisionen. Han har inte alls imponerat på mig i UFC då han rör sig dåligt och blir trött fort.

 

SPELTIPS:

Anthony har varit tillhört världseliten inom MMA väldigt länge medans Ryan fortfarande håller på att samla på sig erfarenhet och att bli en komplett fighter. Anthony är en komplett fighter och har fruktansvärt bra striking, hur han rör sig, bra kondition, bra blick och mycket mer. Han håller ett väldigt högt tempo för viktklassen vilket kommer gynna han när han möter en Ryan som blir trött väldigt fort. Här kommer Anthony vara många nivåer över Ryan som kommer få en väldigt tuff kväll i oktagonen. Här väljer jag att maxa insatsen på spelet Anthony Smith Fightodds till oddset 1.57!