Förra helgens speltips resulterade i att en match blev inställd och två slutade i vinst! Karl Albrektsson dominerade sin motståndare i Bellator vilket var fantastiskt kul både för oss supportrar och plånboken då oddset var hela 2.55! Alexander Romanov löste även sin del och vann enkelt! Nu till helgen är det en väldigt bra gala som UFC har löst med hela 3 titelmatcher! Vårat första speltips hittar vi på huvudkortet!

 

ANTHONY SMITH:

Smith är en riktig veteran inom MMA med ett record på hela 34-16-0 vilket är extremt mycket. Han har varit i UFC sedan 2016 och hunnit med att gå 14 matcher och mött dom absolut bästa bland annat Alexander Gustafsson, Thiago Santos och Jon Jones som jag anser vara den absolut bästa någonsin. Så man kan minst sagt säga att Smith har rutin och är väldigt erfaren och har väldigt mycket tid i oktagonen som är väldigt viktigt att ha. Smith är just nu rankad 6a i lätt tungvikts divisionen och har väldigt bra striking och jobbar väldigt bra med sina lowkicks.

 

JIMMY CRUTE:

Crute blev signad av UFC efter att ha imponerat tillräckligt i DWCS och fick gå sin första match för organisationen 2018 så han är relativt ny i organisationen. Han har sedan sin debut gått 5 matcher där 4 har resulterat i vinst och endast 1 i förlust men dem han har mött än så länge i organisationen är inga större namn eller tuffare motstånd. Detta mötet mot Smith blir helt klart hans absolut tuffaste utmaning i den 25 åriga Crutes MMA karriär.

 

SPELTIPS:

Anthony Smith är en utav dom som har mest rutinerade inom lätt tungvikts divisionen och tillhör världsklassen inom MMA. En Crute som inte har mött några stora namn eller mött någon men den erfarenhet och dessutom ingen med den teknik och klass som Smith håller kommer bli för mycket. Om Smith ska ha en chans att ta bältet i UFC innan karriären bär mot sitt slut så måste han enligt mig ta en vinst här! Tycker spelbolagen har helt satt fel odds här och därför klickas Anthony Smith Fightodds till oddset 2.60 hem!