Speltips:

Tyvärr blev matchen Rögle – Malmö uppskjuten pga covid-19 och det blir pengarna tillbaka på mitt maxbet. Så har fått gräva mig vidare på tisdagens utbud tills jag fann ett intressant returmöte i khl mellan lagen Amur – Avangard där gästerna förlora senaste mötet med 2-1. Tycker inte resultatet spegla matchbilden då Avangard dominera flertals gånger i matchen och hade 36 skott mot 26. Målvakten Alikin storspela i Amur och jag tror inte han kommer lyckas göra om detta igen. Avangard är ett topplag i KHl medans Amur är mer ett bottenlag och jag tror att bortalaget är grymt revanschsugna imorgon. Avangard har betydligt bättre trupp med flera före detta NHL spelare, något Amur saknar helt. Kollar vi på inbördes möten så har Avangard ett grymt övertag där man vunnit 6 av 7 senaste. Alltså bara en förlust på de 7 senaste och den kom i senaste matchen. Jag hugger in på den raka 2:an utan någon tramsig handicap. Spelet är lagt hos Unibet med ett odds på 1.65.

 

Senaste mötet i siffror:

 

Inbördes möten:

 

Tabellställningen:
Spelet/Unibet: