Min första rek tog inte mer än 2 minuter och 30 sekunder innan Michael Chandler vann via TKO och totalt dominerade Hooker! Här kommer mitt andra speltips från UFC där vi har ett intressant tungviktsmöte framför oss!

 

Alistar Overeem:

Denna killen går mot slutet av sin väldigt långa karriär, hela 19 år har han varit proffs i MMA. Han har själv sagt att detta är ett sista försök att bli champ. Overeem har under denna långa karriär gått väldigt, väldigt många matcher, och han har varit i ett och annat krig. Alistars haka har totalt sagt upp sig som man har sett dom senaste matcherna, hakan håller inte alls längre. En bra haka är väldigt viktigt att ha i en viktklass som tungvikt, allt som behövs kan vara en jabb och det är över.

 

Alexander Volkov:

Volkov har sett riktigt bra i hans senaste matcher och inte minst i hans senaste mot Walt Harris då han vann via TKO efter 1 minut in i den andra ronden. Volkov har åldern på sin sida och ändå väldigt mycket rutin med ett rekord på 32-8 och han slår riktigt hårt. En kille som är ung och hungrig med rutin är farlig.

 

Speltips:

Alistars ålder och hans extremt dåliga haka gör det givet att spelet hamnar på hungriga Alexander Volkov. Därför klickas Alexander Volkov Fightodds till oddset 1.55 hos Kambi.