Speltipsen från UFC 258 satt som en smäck, både Kelvin och Alexa visade att dom var dom två bättre i deras matcher och tog hem vinsten via domslut. Nästa helg så är det UFC Fight Night där huvudmatchen är ett topp rankat tungviktsmöte, på huvudkortet hittar vi en hel del intressanta matchningar, bland annat Aleksei Oleinik – Chris Daukaus!

 

ALEKSEI OLEINIK:

 

Aleksei har varit i UFC sedan 2014, och har gått sjukt många matcher i sin karriär med ett record på hela 59-13-1! Aleksei har svart bälte i BJJ och hans BJJ är i världsklass, har man 46 vinster via submission så visar det hur farlig han är på marken. Han är numera rankad 10 i tungvikts divisionen han har mött i princip alla som är högt rankade och har extremt mycket rutin.

 

CHRIS DAUKAUS:

Chris är relativt ny i UFC, han kom till UFC 2020 och har två raka vinster i organisationen. Chris har inte mött någon tuffare motstånd ännu, denna matchning mot Aleksei blir hans tuffaste matchning hittills i sin karriär.

 

SPELTIPS:

Alekseis rutin och BJJ i världsklass kommer bli för tufft för en nykomling som Chris som saknar större erfarenhet av världs rankat motstånd. Aleksei kommer ta ner Chris till marken därefter styra och kontrollera matchen. Spelet Aleksei Oleinik till Fightodds till oddset 2.50 klickas därför hem!