Speltips

Onsdagens speltips kommer från hockeyligan KHL och slutspelet har äntligen dragit igång. Jag har spanat in 8-delsfinalen mellan Ak Bars Kazan – Nizhny Novgorod. Där hemmalaget bör ses som stora favoriter i denna serien och ska gå vinnande. Ak Bars Kazan var ligans bästa hemmalag medans gästerna Nizhny inte alls var bra på bortais. Valet blir därför enkelt. Jag kommer använda mig av spelarbyggaren hos Unibet. -1 Ak Bars Kazan och Över 3 mål i matchen synas till oddset 1.50.

 

Ak Bars Kazan

Laget vann ligan Eastern Conference med poängen 90. 6 poäng före liga tvåan Avangard Omsk. Ak Bars Kazan var också ligans bästa hemmalag. Laget har en fin trupp och målvakten Adam Reideborn har verkligen höjt sig denna säsong med sina 93.13%. Ak Bars kommer till slutspelet med inga skador i truppen, vilket är väldigt viktigt om man ska klara sig till en final. Med denna trupp man har så skulle man kunna vinna slutspelet och för mig är man stora favoriter i denna serien mot Nizhny. Bara inbördes siffrorna talar sitt tydliga språk 2-0, 7-5 och 2-6 har det slutat till hemmalaget.

 

Nizhny Novgorod

Laget lyckades ta den sista platsen till slutspelet och hamnade på en 8e plats i samma liga som Bars. Nizhny kommer till match med en usel form, 5 raka torskar och är inte alls bra på bortais. Laget har MAX 2 bra kedjor medans motståndet har alla 4 kedjor. Bredden kommer inte hålla till att slå ut Bars och det är just där man kommer att falla i denna serie.