Speltips:

Torsdagens speltips hämtas också från fotboll och ute i Europa. Det är Europa League jag talar om och jag har spanat in matchen mellan AjaxRoma. Två målglada lag på pappret och här spelar jag Över 2.5 mål i matchen. Jag tycker att Ajax är det bättre laget och jag ser dem göra minst 2 mål hemma. Roma har också en bra offensiv, så det är möjligt att de också gör mål. MINST 3 mål i matchen förväntar jag mig. Utgångstips: 3-1, 2-1.

 

Ajax:

I den holländska ligan verkar man återigen vandra hem titeln då man har 11 poäng mer än ligatvåan PSV och dessutom en match mindre spelad. Mycket fokus bör därför ligga på Europa League. Då ligan nästan redan är säkrad. Ajax går in som favoriter mot Roma och deras målfacit på hemmaplan har varit utöver det vanliga. På de 11 senaste hemmamatcherna har man gjort 34 mål vilket är ett snitt på 3 mål per match.

 

Roma:

Gästerna Roma har det mer kämpigare i den inhemska ligan Serie A och kämpar om platser till EL och CL kommande säsong. Laget har en bra offensiv trupp men faller på defensiven, vilket jag tror kommer bli problemet mot Ajax. Laget har 7 insläppta mål på de 4 senaste matcherna och jag tror man får räkna med MINST 2 mål bakåt mot Ajax.