Onsdagens speltips hittas på svensk mark och i Allsvenskans andra omgång. Ett minst sagt intressant möte när AIK gästas av stjärnan Haksabanovic och hans IFK Norrköping. Värdet hittas på gästerna!

 

 

Matchen:

Det har blivit dags för AIK´s hemmapremiär men som blir utan ett gungande Norra. Motståndet står Norrköping för som kommer till Friends Arena med en vinst från sin premiärmatch när man i helgen besegrade Kalmar FF på hemmaplan, 2-1. Den fenomenala Haksabanovic behövde bara 4 minuter på sig för att stänka dit ledningsmålet som senare följdes upp av 2-1 från Nyman. Likaså vart det vinst för gnaget som även dem vann sin första match för säsongen, 0-2 borta hos Örebro. Ingen övertygande vinst alls då Örebro var det bättre laget stora delar av matchen.

AIK har haft otroligt svårt för Norrköping de två senaste säsongerna. Norrköping har blivit lite av ett boogey-team för AIK.

Sead Haksabanovic är namnet på allas läppar. Han köptes loss från West Ham lagom inför premiären. Ett namn att se upp för om man inte har honom i sitt lag. Haksabanovic ligger bakom allt i offensiv väg för sitt lag. Potentiell skytteligatopp? Helt klart!

 

 

Speltips:

Sett till AIK´s mindre imponerade start (spelmässigt), inga backande fans på plats och hur svårt man har det mot IFK Norrköping så är valet här busenkelt. Att bolagen bjuder 1.58dubbelchans IFK Norrköping är ett misstag. X2 klickas och insatsen höjs – 3 units åker in! Haksabanovic styr sitt Norrköping till minst ett X!

 

 

Inbördes:

 

Lycka till vid rygg!!