Magisk form Spelvänner! Västerås gjorde jobbet enkelt under Söndagen och Karwan Safari tryckte in båda redan efter 16 minuter – grattis alla! Tisdagens speltips hittas i kvällens heta möte i Serie A, AC Milan – Juventus. Dags att växla upp! Jag går för tionde raka reken här på hemsidan!

 

 

AC Milan:

Vi hittar Zlatans Milan på en sjunde plats i tabellen, jagandes efter Europa League platserna. Efter 30 matcher har man spelat in 46 poäng och det betyder att man endast är två poäng efter Napoli och Roma som båda står på 48 poäng och just nu innehar biljetterna till Europa League (Kval & Gruppstadiet). Man kommer till kvällens match som ligans femte formstarkaste lag och står obesegrade under sina fem senaste matcher. Senast en imponerande 3-0 seger borta mot Lazio i Stadio Olimpico. Där innan har man mött lagen Spal, Roma, Lecce och Juventus.

 

 

Juventus:

Här har vi Serie A’s klara tabelletta. Efter 30 omgångar har Juventus skrapat ihop 75 poäng och gapet till tabelltvåan Lazio växer. Inte nog med första platsen i ligan, man står även högst upp i formtabellen sett till de fem senaste matcherna. Fyra vinster på sina fem senaste och där de fyra senaste är vinster. Cristiano Ronaldo har gjort mål i fyra raka matcher så Ciro Immobile har all anledning till att vara nervös i skytteligan. Just nu skiljer det fyra mål mellan målkanonerna.

 

Speltips:

Juventus kommer till kvällens match som favoriter men vem vet vad Ibrahimović kan hitta på. Ett vinnarspel är långt ifrån ett bra spel här och likaså är det med ett målspel, för ostabil inbördes!

Vi kan förvänta oss en match innehållande mycket känslor där domaren Guida lär få jobba med korten. Men att korten tar sig över linan 7.5 är det inte mycket som talar för och därför klickas Under 7.5 kort i matchen till fina 1.52 hos Mr Green!

 

Lycka till vid rygg!!