Stort grattis alla som tog rygg på våra spel över helgen! En rad med singlar och även en fin trippel skrevs av med grönt. Vi har en ny vecka framför oss där fokus först och främst ligger på Tisdagens rek (Dortmund – Bayern). Efter vi avverkat de tyska toppmötet tänker jag mig att vi beger oss till Danmark där Torsdagens speltips hittas – häng med till Superliga!

 

 

Matchen:

Endast en match i danska Superliga denna Torsdag. Omgång 21 där tabelltrean Aarhus gästas av tabellsjuan Randers. Aarhus är satta som favoriter enligt spelbolagen men alldeles för mycket enligt mig! Aarhus har på sina 23 matcher skrapat ihop 40 poäng och står med raden 12-4-7 och målskillnaden 37:25. Randers har spelat lika många matcher men står med totalen 34 poäng, raden 10-4-9 och målskillnaden 37:31. Ganska lika siffror och inget som sticker ut. Aarhus har inte spelat någon match sedan 9 Mars medan Randers brände av en träningsmatch förra veckan där man vann mot Vendsyssel med 2-1. Formen innan uppehållet speglar varandras där man ligger sida vid sida i ligans formtabell – fem senaste matcherna.

 

 

Speltips:

Sett till Aarhus hemmafacit så kan jag köpa att man är något mer favoriter här men inte alls så mycket som spelbolagen tycker. Randers har nyligen spelat en match medan Aarhus varit “inaktiva” sedan början av Mars. Sett till tabellen så är detta två lag som är jämna och vi ska inte prata om spöket som ligger mellan lagen. Senast Aarhus besegrade Randers var 2015! Att Randers trivs mot Aarhus är det inget snack om.

Att få 1.61X2Dubbelchans på Randers är för mig obegripligt och spelas därför med 2 units som insats hos LeoVegas som betalar bäst. Hemmafördelen väger inte mer än inbördes!

 

 

Tabellställning:

Tabellställning Danmark Superliga

 

 

Inbördes:

 

 

Spelet:

 

Lycka till vid rygg!!