På lördagen har även Sverige en viktig match framför sig när man åker till Estland för att försöka ta tre viktiga poäng. Estland sitter på ett poäng och Sverige på tre inför denna match och för Sveriges del är det bara vinst som gäller för att ha chans att ta ikapp på Belgien.

 

Estland

Estland är tillsammans med Azerbajdzjan de svagaste laget i gruppen och har redan nu ingen vidare chans att ta sig vidare till EM. Deras motivation kommer nog inte vara superhög vilket givetvis är en fördel för Sverige. Men Estland kommer samtidigt inte ha någon press på sig vilket är en fördel för deras del så Sverige bör inte underskatta motståndet. 

 

Sverige

Sverige kommer till denna match med tre poäng på tre matcher vilket innebär att det är bara vinst som gäller på lördag. Belgien som ligger tvåa just nu sitter på sju poäng och Österrike som leder gruppen på 10. 

 

Speltips

Inte mycket att tänka på här, jag väljer att ställa mig med Sverige och förväntar mig att dom ska gå för tre poäng redan från första sekunden. Speltipset blir att Sverige vinner och får flest hörnor till 1.77 hos SpeedyBet.

Klicka på bilden för att ta del av erbjudandet.