På söndag ska serieledarna Malmö FF försöka utöka serieledningen när man tar emot Mjällby på hemmaborg. Malmö är såklart stora favoriter att ta samtliga poäng här och 9:e placerade Mjällby kommer att få det jobbigt.

 

Malmö FF

Inför helgen så leder Malmö serien med två poäng före Elfsborg som sitter på 32 poäng på 13 matcher. Men denna match mot Mjällby bör bli en enkel match för Malmö och allt pekar på att det blir tre pinnar till hemmalaget. Man vann enkelt mot Sirius i sin senaste match med 3-0 och i ligamatchen innan den vann man mot Värnamo med 1-3. Vinner man på söndag så är det fyra raka vinster för Malmös del.

 

Mjällby AIF

Mjällby kryssade mot Kalmar i deras senaste match och ligger inför matchen på 9:e plats i tabellen. På söndag bör man inte räkna med några poäng då man tar sig an serieledaren på bortaplan. Förra säsongen förlorade man med 2-0 på Stadion och siffrorna lär bli ungefär samma på söndag.

 

Speltips

I tre av de fyra senaste inbördes mötena så har båda lagen inte gjort mål och jag tror på samma utfall på söndag. Dessutom sitter spelet i 11 av Mjällbys 12 senaste ligamatcher. Speltipset blir alltså att båda lagen inte gör mål till 1.64 hos Leovegas.

Klicka på bilden för att ta del av erbjudandet.