Sist ut på söndag är Kalmar mot Elfsborg där två formstarka lag drabbas samman. Hemmalaget är obesegrade i fem raka ligamatcher och andraplacerade Elfsborg är nu obesegrade i 12 raka ligamatcher. Enda förlusten man åkt på var den i första omgången mot BK Häcken.

 

Kalmar FF

Hemmalaget har med deras fina form klättrat upp till en 5:e plats i tabellen med 22 poäng och har bara två poäng upp till Djurgården som dessutom har en match mer spelad. Fem raka matcher är man som sagt obesegrade i men chansen att den sviten bryts på söndag är stor. Gästerna har inte förlorat sedan första omgången och har dessutom förstaplatsen i sikte vilket innebär att dessa tre poäng är väldigt viktiga för deras del.

 

Elfsborg

Elfsborg har två poäng upp till serieledarna Malmö FF och har inte råd att tappa poäng på söndag. Man har dock som sagt gått 12 raka matcher utan att förlora och jag tror verkligen att den sviten kommer att hålla i sig här. Elfsborg har sett riktigt bra ut och trots att man förlorade båda matcherna mot Kalmar förra säsongen så tror jag att man får med sig mest ett poäng på söndag.

 

Speltips

Jag ställer med mig gästerna inför denna match och tror att det blir en 13:e rak match som obesegrade för deras del. Speltipset blir X2 och under 4.5 mål i matchen till 1.52 hos SpeedyBet.

Klicka på bilden för att hämta bonusen.