Ikväll ska Frankrike spela sitt sista genrep inför EM när dom tar sig an Kanada. Frankrike, som kommer till turneringen som en av favoriterna att vinna, vill definitivt göra en bra insats ikväll för att komma med så högt självförtroende som möjligt till EM-starten. 

 

Frankrike

Frankrike är inför EM andra favoriter att vinna turneringen men i mina ögon så är man favoriter. Man tog sig hela vägen till final i det senaste VM:et och har en av dom absolut starkaste trupperna i dagsläget. Nu ska man spela sin sista träningsmatch innan EM drar igång och här förväntar jag mig att Frankrike visar prov på klasskillnad.

 

Kanada

Kanada spelade senast i torsdags mot Nederländerna och där åkte man på stryk. Man föll med hela 4-0 och inför ikväll så bör man inte ha så stora förväntningar på att det blir ett bättre utfall än då. Kanada har Copa America som drar igång senare den här månaden och vill såklart också spela bra ikväll för att höja självförtroendet.

 

Speltips

Här bygger jag ihop ett spel med två spelval. Första blir över 2.5 mål som suttit i sex av Kanadas sju senaste matcher samt i Frankrikes senaste mot Luxemburg. Det andra valet är under 12.5 hörnor som suttit i 10 raka matcher för Frankrike. Speltipset här blir alltså över 2.5 mål och under 12.5 hörnor i matchen till 1.65 hos Nya Expekt.

Klicka på bilden för att ta del av erbjudandet.