Imorgon väntar returmötet mellan Bayer Leverkusen och Roma där hemmalaget kommer till matchen med en 2-0 ledning. Leverkusen är fortsatt obesegrade den här säsongen och det mesta pekar mot att man kommer att vara det även efter imorgon.

 

Bayer Leverkusen

Hemmalaget vann komfortabelt i Rom förra veckan och har nu väldigt goda förutsättningar att ta sig vidare till final. Med hemmaplan och en 2-0 ledning så ska man bara vara klar för final men jag tror ändå att vi kommer få se ett fokuserat Leverkusen imorgon. Xabi Alonso har varit tydlig med att man vill fortsätta göra bra ifrån sig trots att man bland annat redan vunnit ligan. Det visade man senast i helgen när man slog Eintracht Frankfurt med hela 1-5.

 

Roma

För gästerna är det full fart framåt som gäller men det kommer bli en väldigt tuff uppgift för dom att få hål på Leverkusen, samtidigt som man inte får släppa in något mål heller. Roma lyckades bara avlossa åtta skott varav två på mål förra veckan och imorgon bör man inte räkna med att komma till många fler lägen än det.

 

Speltips

Här riktar jag fokus på Florian Wirtz i Leverkusen som gjorde en strålande match i Rom förra veckan. Han avlossade tre skott senast och har även haft minst två skott i 13 av hans 14 senaste matcher då han spelat minst 30 minuter. Trots att Leverkusen har en 2-0 ledning så tror jag att han kommer få spela minst 60 minuter imorgon vilket ska vara tillräckligt för honom att lösa minst två skott. Speltipset här blir alltså Florian Wirtz över 1.5 skott till 1.50 hos Nya Expekt.

Klicka på bilden för att ta del av erbjudandet.