Vilken vecka vi har framför oss när de första kvartsfinalmatcherna i Champions League ska spelas under tisdag och onsdagen. Imorgon ska de regerande mästarna Manchester City åka till Madrid för att ta sig an Real Madrid i vad jag tror kommer bli en riktigt underhållande match. 

 

Real Madrid

Real har haft en riktigt bra säsong hittills men nu väntar deras tuffaste utmaning när man måste försöka ta sig förbi de regerande mästarna för att nå ännu en semifinal. Detta är tredje säsongen i rad man möter Manchester City i slutspelet då man möts i två raka semifinaler. Förra säsongen slutade det inte bra för Real då man åkte på en 4-0 förlust på Etihad i den avgörande matchen. Här förväntar jag mig ett revanschsuget hemmalag.

 

Manchester City

De regerande mästarna måste återigen ta sig förbi Real Madrid och förra säsongen lyckades man som sagt göra det utan problem. Första matchen i Madrid slutade 1-1 men i returmötet på Etihad var man helt enkelt för bra för Real. Man City kommer till denna viktiga match i lysande form och är fortfarande obesegrade sen i december. 25 raka matcher utan nederlag och det är inte konstigt att City står som mindre favoriter trots bortaplan.

 

Speltips

Här väljer jag att bygga ihop ett spel som suttit i 23 av Citys 24 senaste matcher och även i sex raka inbördes möten. Speltipset här blir att City vinner (3-vägshandicap startar 0-2) och City flest hörnor (3-vägshandicap startar 0-2) till 1.52 hos Nya Expekt.

Klicka på bilden för att ta del av erbjudandet.