På söndagen bjuder Premier League på ännu en toppmatch när Liverpool tar emot serieledarna Arsenal hemma på Anfield. Det blev en pinne för Liverpool i deras senaste match som spelades tidigare i veckan mot Chelsea på bortaplan. Arsenal kommer till matchen i god form med deras sju raka vinster i ligaspelet. Viktiga poäng i potten!

 

Liverpool

Hemmalaget kryssade som sagt i deras senaste match mot Chelsea som spelades i tisdags, vilket innebär att man nu har fyra raka matcher utan vinst. Dock är det bra lag man mött i dessa fyra matcher, förutom Bournemouth som man oväntat förlorade mot med 1-0. Nu är det dags för ännu en tuff match för Liverpools del när man tar sig an formstarka serieledarna. Det blev förlust i det första mötet på Emirates med 3-2 men sist man spelade på Anfield mot Arsenal i ligaspelet så vann man med 4-0, dock mot ett väldigt annorlunda Arsenal än vad som kommer på besök på söndag.

 

Serieledarna i god form

Arsenal har några tuffa matcher kvar att spela nu i slutspurten då man bortsett från Liverpool på söndag även har Man City, Chelsea och Newcastle kvar att möta. Inför denna så har man hela sju raka vinster i ligaspelet, dock mot lite sämre lag än vad man har framför sig. Men man har gjort jobbet och det är det enda viktiga i slutändan. Inför söndagen så finns Saliba fortfarande med på skadelistan så det återstår att se om han är tillgänglig för spel. I övrigt så har man tillbaka Gabriel Jesus som nätade två gånger i hans första match tillbaka från skada.

 

Speltips 

Viktiga poäng på spel för båda lagen och på förhand är det svårt att välja sida. Arsenal är det bättre laget i dagsläget och med tanke på Liverpools problem på sistone så kommer det bli svårt för hemmalaget att ta poäng. Jag väljer att bygga ihop ett spel till denna match som suttit i de fem senaste inbördes mötena och även i Liverpools sex senaste ligamatcher. Speltipset blir att Liverpool får flest hörnor (3-vägshandicap 3-0) och att det blir under 11.5 hörnor i matchen till 1.67 hos Expekt.

Alla nya kunder får upp till 1500 kr i gratisspel. Klicka på bilden för att hämta ditt!