Imorgon ska även Arsenal ta emot Bayern München i den första kvartsfinalmatchen mellan lagen. Arsenal med hemmaplansfördel måste försöka få med sig ett bra resultat inför returmötet i Tyskland. Spännande match väntar!

 

Arsenal

För första gången på länge står Arsenal som favoriter att gå vidare mot Bayern München i Champions League. Det är såklart ett betydligt bättre Arsenal som ställs mot Bayern nu än vad det varit tidigare och är det nån gång man har chans att äntligen slå ut Bayern så är det nu. Arsenal kommer till matchen i strålande form och har alla förutsättningar på sin sida för att kunna få med sig ett bra resultat inför returmötet i München.

 

Bayern München

Det går fortsatt tungt för Bayern och efter att ha förlorat mot Heidenheim i helgen så är ligan i princip körd då Bayer Leverkusen bara behöver vinna en match till. Bayern kommer till denna match med två raka förluster där man släppt in fem mål. På bortaplan har man varit minst sagt svag på sistone och har nu radat upp fyra förluster på deras sex senaste bortamatcher. Inte optimalt då man tar sig an ett Arsenal som vunnit 17 av sina 21 hemmamatcher den här säsongen.

 

Speltips

Här riktar jag fokus på Harry Kane som överlägset varit Bayerns bästa spelare den här säsongen. Om Bayern ska ha någon chans att få med sig ett bra resultat till returmötet så krävs det att han gör en bra match ifrån sig. Kane har löst minst ett skott på mål i fyra av hans fem senaste matcher och även i 10 raka möten mot Arsenal när han spelade med Tottenham. Speltipset här blir alltså Harry Kane Ö0.5 skott på mål till 1.56 hos Nya Expekt.

Klicka på bilden för att ta del av erbjudandet.