Imorgon är det i vanlig ordning en hel dag med Premier League och jag riktar fokus på den första matchen som är mellan Manchester United och Everton. Hemmalaget åkte på en tung förlust senast mot Man City efter att man tog oväntat tog ledning men släppte sedan in tre mål. Gästernas svaga form fortsätter att hålla i sig och man är nu uppe i sju raka matcher utan vinst.

 

Manchester United

Detta är en perfekt match för Man United att studsa tillbaka efter förlusten senast mot grannen Manchester City. Man tar emot ett riktigt formsvagt Everton som inte vunnit på sju raka matcher och man har samtidigt varit väldigt bra mot just Everton på sistone. Det mesta pekar mot att United tar samtliga poäng vilket man bör göra på Old Trafford.

 

Everton

Gästerna kommer till matchen i svag form som sagt med hela sju matcher utan vinst och bara en vinst på deras 14 senaste matcher vilket var FA-cupen. Man ligger nu dock över strecket efter att ha fått tillbaka fyra poäng från deras 10 poängs avdrag men har fortfarande bara fem poäng ner till strecket.

 

Speltips

Här utgår jag från att Man United kommer vilja gå för revansch efter förlusten mot City senast. Man har hemmaplan och möter ett av dom formsvagaste lagen i England vilket ger dom ett ypperligt läge för att studsa tillbaka. Man United har löst minst fem skott på mål i fem raka hemmamatcher mot Everton och även i sju av deras åtta senaste matcher där det bara är mot City senast som man inte fick minst fem på mål. Samtidigt så har Everton släppt till minst fem skott på mål i sex av deras åtta senaste matcher. Speltipset här blir alltså Man United över 4.5 skott på mål till 1.52 hos Nya Expekt.

Klicka på bilden för att ta del av erbjudandet.