Speltips

Torsdagens speltips kommer från KHL där vi har hemmastarka Salavat Ufa som tar emot kinesiska Kunlun hemma i Ufa-Arena. Ett hemmalag som bara förlorat en match på sina nio senaste hemmamatcher medans gästerna Kunlun är ett av ligans sämsta bortalag där man bara tagit en vinst på sina sju senaste. Tidigare denna säsong när man stötte på varandra i ligan vann Salavat Ufa med 4-1 och detta var på bortaplan. Vi spelar -1.5 Salavat Ufa till oddset 1.71 hos Betinia.

 

Betinia-Speltips-Bonus-120kr
Klicka på bilden ovan för att få 120 kr gratis till matchen

 

Salavat Ufa

Efter sina 59 ligamatcher ligger man på en 6e plats i Eastern Conference och har 6 poäng tillgodo för en avancemang till slutspelet. Hemma i Ufa Arena har man varit bra denna säsong och bara förlorat en match på sina 9 senaste. Mot Kunlun denna Torsdag är man klara favoriter framför hemmafansen. Vilket jag också håller med om då man vann bekvämt senast i november borta mot Kunlun med 1-4.

 

Kunlun

Som vanligt ligger man i botten av Western Conference som man också gjort i flera säsonger nu. Kunlun är ett av ligans slagpåse för många lag och håller inte alls någon hög klass på sina spelare. På bortaplan är man tillsammans med Sochi KHLs sämsta bortalag och här radar man upp förluster.