Gårdagens hörnspel följt av nattens skottspel slutade dessvärre med rött och likaså de totala siffrorna. Vi åker på riktigt små marginaler, jag menar 1 hörna och 1 SOT från fullpott, tråkigt! Jag hoppas kunna hitta tillbaka till den fina formen och studsa tillbaka redan inatt! Onsdagens speltips kommer från NHL där vi ska spana in mötet på TB Garden.

 

Kallt bortalag:

Pittsburgh Penguins gästar Boston med fyra raka nederlag i bagaget. Senast förlust hemma mot Washington Capitals där man föll på förlängning efter Orlovs fullträff. Där innan poängtapp mot Los Angeles Kings, Detroit Red Wings och andra jumbon Seattle Kraken. Under dessa fyra matcher har även målvaktsspelet varit kallt. Tillsammans har målvaktsduon Jarry och DeSmith släppt in 13 mål.

 

Speltips:

Formen är alltid något som väger tungt och speciellt inom NHL! Här är den avgörande för spelvalet och ett spel emot kalla Pittsburgh Penguins är ett måste. Ett vinnarspel på Boston är inte dumt men jag föredrar istället ett målspel på dem. Vinner man så bör man vinna med minst tre mål och därför spelar jag Boston Bruins Över 2.5 mål till oddset 1.60! Spelbolag med Kambi har linan till högst odds!